Vår hud behöver återfuktas

26 juli 2020
jonas olsson

Huden kring ögonen är väldigt tunn och känslig och behöver därför återfuktas med en speciellt anpassad kräm. Den är alltid lite tunnare än vanlig ansiktskräm, som ofta är fetare eftersom ansiktet kräver det. Oavsett ålder är det ett smart beslut att använda ögonkräm, om inte för att man redan har rynkor och torr hy, så för att förebygga det. När man blir äldre bildas tunna linjer vid ögonen för att huden inte har lika mycket kollagen och blir slappare med åren. Det kan man i bästa fall minska med ögonkräm. Även svullnad och mörka ringar kan reduceras med hjälp av rätt ögonkräm.

 

Ett smidigt och billigt alternativ

Dock är krämerna endast något som används utvärtes. De fungerar alltså inte som någon slags kirurgi som går på djupet och verkligen kan eliminera rynkor. För att börja behandla hud är det däremot alltid bra att börja med speciellt anpassade krämer för ändamålet. Då kan man slippa plastikkirurgi och ändå få ett bra resultat på ett lätt och smidigt sätt, för att inte tala om pengarna man sparar. Kirurgi är alltid en sista utväg för den som har stora komplex för sitt utseende. Alla kommer vi någon gång få rynkor. Det är tyvärr något som är oundvikligt eftersom det hör till kroppens åldrande.

 

 

Naturlig och professionell hudvård

Kika in på Cicameds hemsida för att se naturlig och professionell hudvård för alla områden i ansiktet. För de som kommit upp i trettioårsåldern är det dags att börja med anti-agingprodukter för att förebygga de fina linjerna. Mörka ringar kan däremot ha med genetik och levnadsvanor att göra. Sådant som exempelvis vitaminbrist eller sömnbrist. Det är alltså inget som kommer med åldern. För den som har svullna ögon kan det bero på allergier eller annat, och inte hudens åldrande. Ögonkrämer tillverkas för alla olika behov och går därför utmärkt att använda oavsett ålder. 

Fler nyheter