Svensk Ljusterapi har många spännande produkter för ljusterapi

30 januari 2023
Helen Johansson

editorial

Tycker du att vintermånaderna kan kännas lite för långa, och ljuset lite för sparsamt? Då kan ljusterapi vara något för dig. I så fall kan det vara en bra idé att besöka Svensk Ljusterapi, där du hittar en lång rad smarta produkter som kan användas till att artificiellt öka antalet soltimmar under året – eller som i varje fall kan användas till att få lite mer ljus i vardagen. Läs mer om både ljusterapi och utvalda produkter i artikeln nedan.

image

 

Ljusterapi ger mer ljus i vardagen, när solen gömmer sig

 

Svensk Ljusterapi har stort sett allt för ljusterapi färdigt för leverans. Precis som namnet antyder har återförsäljaren specialiserat sig på den här typen av produkter och har nästan säkert också en produkt som passar fint i din vardag. Men vad är ljusterapi egentligen för något?

 

För många innebär ljusterapi att man tänder en lampa som har ett lite starkare och mer specialiserat ljus som påminner lite om solljuset vi saknar på vintern här i Skandinavien. Därför hittar du först och främst mängder med smarta ljusterapilampor hos återförsäljaren. Där kan du välja mellan lampor som är speciellt utformade för att sitta i bilen, och ge dig lite mer ljus på morgonen när du kör till arbetet, skrivbordslampor, lampor som är utmärkta för allmänt bruk i bostaden, och smarta ljusvisir-glasögon som kan ge dig lite extra ljus när du t.ex. städar eller dammsuger.

 

Börja och avsluta dagen med väckningslampor och sömnglasögon

Ljusterapin har också producerat mer specifika produkter, bland annat smarta väckningslampor som väcker dig med ett mjukt ljus istället för ett skarp ljud eller morgonradio. Det ger nästan samma effekt som om man sov under bar himmel på sommaren. Den sortens ljusterapi kan ge en skön start på dagen och få dig på extra gott humör. Sömnglasögon är en annan produkt som används till ljusterapi och är avsedda att användas några timmar innan man går och lägger sig. Glasögonen eliminerar nämligen en del av ljusspektrets blå färger, något som många tycker är behagligt vid dagens slut.

 

Det finns alltså mängder med fina produkter att välja mellan hos www.svenskljusterapi.se. Teamet som driver verksamheten vet dessutom massor om ljusterapi och kan säkert hjälpa dig att hitta en bra produkt för terapi med ljus, som passar dig själv, eller någon du tycker om och kanske tycker kan behöva lite mer ljus under årets mörka månader.

Fler nyheter