Tandreglering ger dig leendet du alltid velat ha

19 oktober 2021
lily_hansen

editorial

Le och hela världen ler med dig. Lättare sagt än gjort för den som lider av komplex för sina sneda tänder. Att skämmas för sina tänder är inget ovanligt, men kan ha en olyckligt stor påverkan i en persons liv. Både självförtroende, självkänsla och sociala relationer kan sättas i gungning. För dig som känner att dina tänder är ett problem i vardagen kan det vara skönt att veta att tandreglering är ett alternativ, även för vuxna.

Många vuxna har behov av tandreglering

Trots att svensk tandvård generellt sett har varit bra på att erbjuda tandreglering för alla ungdomar som behöver det, finns det fortfarande många som har fallit mellan stolarna och vill reglera sina tänder i vuxen ålder. Kanske vägrade du att ha tandställning i mellanstadiet. Kanske kom du till Sverige senare i livet, från en plats på jorden där tandreglering inte var prioriterat. 

Oavsett bakgrund finns svensk tandvård där för dig i dag, med all sin kompetens kring reglering av tänder och andra behandlingar. Dagens tandläkare är mycket erfarna av tandreglering, då behandlingen har varit i bruk under mycket lång tid. Du som idag söker dig till tandvården kan känna dig trygg med att få precis det snygga resultat som du önskar dig. 

 

Ny teknik inom tandreglering

Utvecklingen på området tandreglering har verkligen inte stått stilla under de senaste åren. Den fula metallräls du kanske minns från dina klasskamrater förr, är i dag ett minne blott, till förmån för moderna varianter som invisalign. Idag är tandreglering en diskret och bekväm behandling, perfekt för den som kanske känner skamkänslor inför sina tänder. Ingen behöver märka att du är i färd med att reglera dina tänder. Du kan bara låta dem bländas av resultatet. Särskilt om du kombinerar din tandreglering med porslinsfasader, som fixar till form och färg på de enskilda tänderna.

Fler nyheter