Stöd dina lokala pizzerior

20 maj 2020
Jenny Olsson

I tider som dessa är det viktigare är någonsin att stötta alla lokala aktörer som man kan, inte minst restauranger och pizzerior som drabbats hårt när människor inte går ut på samma sätt. Däremot kan man som kund fortsätta stötta dem genom att beställa hem mat. Många pizzerior har pizza leverans i Stockholm. Då kan man enkelt och bekvämt beställa hem pizzor till söndagsmiddagen med familjen eller en fredagskväll när man ska ha filmkväll med sin partner. Att slippa laga mat och ännu kunna njuta av god och smakrik mat är lite vardagslyx för många.

För småbarnsföräldrar eller för de som har jobbat en hel vecka och är trötta kan det kanske till och med kännas lite skönt att man numera helst ska beställa hem mat istället för att gå ut och äta. 

 

Som pizzeria är det viktigt att ha bra råvaror för att kunna leverera en god pizza till kunderna. Har man inte bra råvaror, kan det hända att pizzorna inte lever upp till förväntan, trots att man är en duktig pizzabagare. VPG är ett företag som förser stora delar av Stockholms pizzerior och restauranger med bra och fräscha råvaror.

De har en så stor marknad som 40 procent, vilket är väldigt mycket eftersom det finns både en och annan pizzeria  och restaurang i staden. De startade sin verksamhet redan 1990 i en lagerlokal i Spånga utanför Stockholm. När de startade var de bara två anställda men efter tre år flyttade de till en mycket större lokal i samma områden för att något år senare flytta återigen.

Idag sitter de i lokaler som är 2100 kvadratmeter stora med 25 anställda i företaget. De som startade verksamheten var själva gamla pizzabagare och därför har de också förståelse för vad verksamheterna kräver för att fungera på ett bra sätt och ha nöjda gäster, rätt prissättning och råvaror med kvalitet. 

Fler nyheter