Perfekta tandimplantat med 3shape

17 augusti 2021
lily_hansen

Minns du tiden när tandläkaren gjorde ett avtryck på dina tänder, för att skapa tandimplantat? Då minns du säkert också att det alltid behövdes lite finjustering när implantatet var färdigt, för det blev aldrig det där helt perfekta resultatet. Men den tiden är nu förbi. Idag finns ett sätt att få helt perfekta resultat, där ditt implantat kommer passa som handen i handsken. 3shape är ett digitalt verktyg som säkerställer att du slipper mer åtgärder än nödvändigt.

Genom att skanna av din tandrad får tandteknikern en perfekt mall att tillverka implantat efter. Det gör att du kommer få ett implantat som passar dig perfekt, både gällande formen och färgen. På det viset kan du få tillbaka din tandrad så som den en gång var. Och efter en tid kommer kanske till och med du glömma bort att det finns implantat i din mun. Det borgar väl för att du ska få tillbaka din livskvalitet till fullo.

 

 

Skanna och tillverka

Med hjälp av 3shape skapas de bästa förutsättningarna i alla led. Det är enklare att skicka iväg en mall av din tandrad för tillverkning av implantat. Tillverkningen går snabbare och enklare på grund av en perfekt mall. Insättningen av implantatet går enklare och även det snabbare. Och slutligen kommer du själv bli ännu nöjdare på grund av ett perfekt implantat. Allt som sparas i tid, material och arbete i alla led gör att 3shape blivit mycket vanligt idag.

Det är ett tidseffektivt och kostnadseffektivt sätt att kunna skapa alla typer av implantat. Och det spelar ingen roll ifall det är ett implantat som är fast eller avtagbart. Eller om det är en tand eller flera som ska ersättas. Det digitala verktyget gör att det är enklare för tandläkaren att skapa en mall och enklare för tillverkaren att göra ett tandimplantat som fungerar perfekt för dig. 

Fler nyheter