Möt våren med italienska smaker

06 april 2021
Mikael_Barani

Det finns några enkla saker som gör vardagen så otroligt mycket bättre. En av dessa saker som höjer livskvaliteten avsevärt är att äta ute. För visst är det otroligt trevligt att bara kunna sätta sig vid ett bord, peka på en meny och sedan få käket serverat framför sig. Snyggt upplagt är det också.

Bäst av allt: Du behöver inte diska efteråt.

Smakerna av söder

Att käka ute är helt enkelt en av livets stora nöjen. Oavsett om man gör det med den där speciella personen som man har i sitt liv eller i ett större sällskap. Det är något väldigt grundläggande njutbart när vi sätter oss ned tillsammans för att dela en måltid med varandra.

Detta är trots allt en bärande del av vår historia – att samlas kring maten för att stärka våra familje- och vänskapsband.

Det roliga med restauranger är också att vi får tillfälle att äta mat som vi kanske annars inte äter så ofta. För vem gillar inte att utforska sina kulinariska preferenser? Ofta kan vi förvisso bli väldigt konservativa när vi finner något som vi verkligen gillar. Samtidigt gäller det att komma ihåg att vi aldrig skulle ha funnit det där som vi gillar om det inte vore för att vi vågade prova på det.

Ett kök som oftast ligger i toppen av kulinariska upplevelser är det italienska. Mitt i Vasastan i stockholm ligger Ciao Ciao Quattro där du hittar allt det godaste från detta land som ligger mitt ute i Medelhavet. 

Är du osäker på vad du vill beställa så kan du faktiskt redan nu kika på menyn genom att besöka https://www.ciaociaoiv.com/.
Sedan kan det förstås bli så att när du väl är på plats så upptäcker du att du faktiskt är sugen på något helt annat. Men det är alltid skönt att ha en ”plan b” att falla tillbaka på.

Fler nyheter