Därför behöver du en spishäll med inbyggd fläkt

14 juni 2021
jonas olsson

Du har ett problem. Du älskar bacon. Du älskar att äta stekt bacon. Tillbehöret spelar egentligen ingen roll. Det kan vara ägg, det kan vara pasta. Så länge du får äta ditt stekta bacon så behöver du ingenting annat i livet än så. Men det där stekta baconet tycks komma till ett pris.

Det ger nämligen av sig enorma dofter av matos. Du bryr dig egentligen inte, som baconälskare kanske du till och med tycker att det är gott. Men nu har grannarna börjat klaga över stanken av fett, olja och kött. 

Här måste det presenteras en lösning snart. För är det någonting som inte är ett alternativ så är det att sluta äta stekt bacon. Du tittar på din spis och inser att den där fläkten inte tycks göra någon nytta. Uppenbarligen behövs det en förnyelse på den fronten. Och här kommer lösningen på ditt problem: du borde skaffa en spishäll med inbyggd fläkt. Sådana du hittar här: https://koksland.se/vitvaror/flakthallar/ 

 

En lösning alla vinner på

En spishäll har någonting som andra spisar inte har. Det är en modern teknik som passar in i ett kök där någon tycker om att steka bacon. Det fungerar på så vis att det är magnetfält som lägger grunden till strömmen som sedermera värmer upp plattan och i förlängningen din kastrull och stekpanna. Det finns helt andra förutsättningar på en sådan spis att hitta rätt temperatur för ditt bacon.

Men löser det problemet med matosen? Ja, delvis. Eftersom temperaturen blir mer lagom. Men det finns ytterligare en faktor som kommer lugna dina grannar. Det är att det som sagt ingår en fläkt i systemet. Du behöver inte längre lita på din gamla högljudda, och så ineffektiva och uppenbarligen icke-fungerande, fläkt. Grannarna kommer att sluta klaga på att det stinker från din lägenhet. Du kommer kunna fortsätta äta stekt bacon.

Fler nyheter