Besök tandhygienist Odenplan för munhälsans skull

17 april 2020
cecilia_olsson

För vackra och välmående tänder och tandkött är det viktigt att man tar hand om sin mun. Det är inte bra att endast gå till en tandläkarmottagningen när man drabbats av besvär som till exempel ilningar och smärta, utan man bör förebygga genom god tandvård för att aldrig behöva hamna där. Tandhygienister gör, i jämförelse med en tandläkare, inga större ingrepp utan de arbetar på ett preventivt sätt för att ingreppen aldrig ska behövas. Därför bör man med jämna mellanrum gå till en tandhygienist för att stämma av så att allt ser bra ut samt få tips om det är något man kan göra ännu bättre.

Det krävs inga förberedelser inför ett besök hos tandhygienisten förutom en bokad tid samt gärna nyborstade tänder. Under behandlingen kan en tandhygienist bland annat ta bort tandsten, beläggningar samt överskott av fyllning. Även putsning och polering av tänderna kan utföras. När behandlingen är färdig ger tandhygienisten skräddarsydda tips på hur man själv kan ta hand om sina tänder på bästa sätt för att säkerställa en god tandhälsa.

På Odenplan i centrala Stockholm hittar man Elisabeth Ådén Jangenstål tandläkarklinik. Det är en klinik som funnits inom tandvård i 15 år och där utförs de allra flesta behandlingar inom området. På tandläkarkliniken arbetar de med den modernaste utrustningen samt senaste tekniken inom tandvård. De erbjuder tandläkarundersökningar, akuttandvård, estetisk tandvård, framtagning av bettskena, borttagning av visdomstand, tandimplantat, kronor och broar samt tandhygienist behandlingar. De har dessutom stor erfarenhet av tandvårdsrädsla och har metoder för att samtliga behandlingar ska bli så behagliga som möjligt för alla patienter som besöker kliniken. 

Boka tid hos en tandhygienist i dag för att säkra en god munhälsa. Befinner man sig i Stockholmsområdet så är det en bra idé att kontakta tandhygienist Odenplan för att även säkra ett trevligt mottagande och effektiv behandling.

Fler nyheter